Strach z pohrdání

Strach z pohrdání

Anotace: Kdysi velké obavy z citů, dnes už jen vzpomínka

Bojím se
Bojím se že pohrdám
vším co mi nabízíš
Neboť mi nabízíš opravdu všechno
co máš, ne-li víc
a mně to nestačí
Není hřích žádat víc?
I já mám co rozdávat
jen nevím zda-li to chci svěřit
právě Tobě
Bojím se že pohrdám
ale snad mám právo pohrdat
Bojím se jen
že toho budu jednou litovat
Autor Verýsek, 04.03.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí