Na chvíli

Na chvíli

Anotace: Na chvíli jen na chvíli.......

Na chvíli mi zavři oči,
ať můžu vidět tmu,
a v ten okamžik,
je všechno jinačí.

Na chvíli slepá skusit být,
jen taak tápat kolem,
bez cíle a vědomí,
že nejlepší chci být.

Na chvíli jen vlastní svět vidětt,
jenom jej a nic víc,
a chtít najít světlo,
že svět je barevný, vědět.

Na chvíli sama zůstat,
a nic necítit,
jen vnímat dotek,
s duší srůstat.

Na malou chvíli bez těla být,
já chvi, ale jen na okamžik,
znát celý svět,
ne, nechci přestat žít.

Na krátkou chvíli, malý čas,
vidět vše s nadhledem,
necítit bolest, úzkost, strach,
pak být zpátky zas.
Autor Aaliyan, 04.05.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zrovna mám takové kritické období, takže ti musím napsat, že je to podle mě moc dlouhé. Ten pocit, který z toho má vyznít, bys zvládla pomocí tří čtyř slok, víc už je zbytečné.

18.05.2006 09:51:00 | Gina Rocca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí