Prázdno a temnota

Prázdno a temnota

Anotace: ...

Prázdno a temnota

Prázdno a temnota
Je to,co v uších ti vyje
Prázdno a samota
To tě na duši bije

Vidíš jí všude
Světlo tu není
Co asi dál bude
Všechno se mění

Klesneš na kolena
Klečet zůstaneš
Tady jsi ztracená
Prostě tu zahyneš

Je to jen další boj
Ale ty nemáš sílu
Zkus změnit svůj postoj
Vzdáváš se pomalu

Už jí to obklopuje
Šíp do srdce
Jed v žilách koluje
Nutí křičet divoce

Prázdno a temnota
Zvedni se!Hned!
Všude je samota
Ona klečí uprostřed
Autor Drusilla, 27.05.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně to připomíná moje pocity i náladu. Tak zoufalý a přitom tak pěkný ...

28.05.2006 20:16:00 | meg...

moc se mi libi taky to znam kdy sila me opusti a nechce se mi jit dal a proto100%:-)

27.05.2006 15:13:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí