Tvoje slova...

Tvoje slova...

Anotace: Vráží mi to dýku do hrudi!!!

Listí se ze stromů snáší!!!
Mě to do hrudě dýku vráží!!!
Každý tvoje slovo jako další list...
Dýka je k srdci stále blíž..

Každý tvoje slovo, každá nadávka..
Jak pro zoufalce další oprátka..
A dýka je zas hlouběji..
Nemůžu říct, že to nebolí..

A ty mi šeptáš další lži..
Chtěla bych jim uvěřit..
Nemůžu už dále snít
Poznala jsem co je to žít...

Nejsem ti dobrá...to už vím...
Paprsky sluníčka nevidím...
V zajetí křiku a slz umírám
Nebojím se, já nemám strach...
Autor barking bitch, 06.06.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tomuhle moc nerozumím

07.06.2006 22:36:00 | Eva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí