Miláčku můj

Miláčku můj

Anotace: ..

Miláčku můj,
prosím, odpusť, že jsem tě nenechala žít,
ale v tu chvíli jsem cítila, že to tak má být.

Miláčku můj,
prosím, odpusť, že jsem ti nedala šanci,
nedala možnost, abys mě vyzval k tanci.

Ale proč tě prosím o odpuštění?
Odpověď nedostanu, to možné není!
Kvůli mě ty nemůžeš mluvit,
pocitu viny nevím jak se zbavit!

U jiných mi nepřišlo, že se to vraždě rovná,
já si však připadám zavržení hodna!
Chce se mi řvát do té hrozné prázdnoty...
Moje budoucnost? Ve znamení samoty!
Nemám chuť se bavit a nemám chuť žít
při pomyšlení na to, že jsem matkou měla být.
Autor IAmAfraid, 09.06.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Leni, krásné, až mi to vyrazilo dech... 100%

12.11.2006 18:50:00 | Gentleman v rubikové kostce

strašně krásné,mám husí kůži na zádech...moc se mi líbí jek píšeš....tvou tvorbu budu sledovat,tak tvoř at mám co číst!!!

21.10.2006 23:02:00 | haki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí