Zavržen

Zavržen

Anotace: v podst něco pojednavajici o mem životě tak jak ho vidím ja...

Před vami stojim sem ďábel sám
zelene oči hojim a sam je mam
krásnou dívku ja hledat chci
ať bůh saam třeba brání mi

sam jsem 4 roky byl
jen mé já a já jsem zbyl
dívkaa krásná moje touha
však někdy je to jen vzpomínka pouhá
né každý na mne myslí dobře

ne jeden člověk mne v sobě zapře
víra ma už mala je
a nedavam si naděje
zkazil jsem už co jsem moh
nikdo by mi nepomoh

jaa nepřatel mam na tisíc
a jen par přatelum věřím víc
sam v sebe víru nemam
v duši díru jenž nehledam

je tak velka že přehlednout ji nelze
již cítím že přichazí nouze
přatele mi se na mne vykašlali
pěkny podraz na mne udělaly

se smutkem v očích a dírou v duši
co děje se ve mne nikdo netuší
všemi zavržen
do hlubin svržen...

jako život mouchy v mucholapce
ani život muj již nepujde hladce...
Autor GeD, 14.06.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jejda...uplne vidim toho zavrzence...snad neni tak zle...;)

07.10.2006 19:41:00 | Lizzzie

Darling... no, proste a jednoduse.. tohle je tvuj pohled na tvuj vlastni svet, ale prece neni tak zle, hm?..;) vsechno je/bude fajn.. uvidis..;)

14.06.2006 17:11:00 | mistake

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí