Nekonečnost hořkých plání

Nekonečnost hořkých plání

Anotace: Neplačte lidé, moře je již slané dosti...

v oblacích plujícich
nad mořskou hladinou
útěchu hledala
rozpolcenou myslí
vzývala lásku zakázanou
slzami v očích
kropila dary
něžného přítele milující
bezmeznou oddaností
vzývala nebesa
ať pomohou duši
zbavit ji zármutku
z bolesti
ze strachu
milovat navždy...
Autor Jats, 15.07.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Maluju si svět
a ty se holčičko
neboj
a ten svět zmiluj.

15.07.2006 10:05:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí