Hraj si

Hraj si

Anotace: Byla jsem moc naštvaná....

Hraj si, holčičko, hraj,
podívej, jak se usmíváš,
tvůj hlásek řinčí na celý kraj,
září vše, kam se podíváš.

Hraj si, holčičko, hraj si jen,
dokud ti všechno příjde krásné,
dokud ještě můžeš vyjít ven,
dokud jsi, dítko mé, šťastné.

Hraj si, holčičko, dál si hraj,
tvůj hlásek zní na celý kraj.
Autor Aaliyan, 15.07.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je skvělá - úžasná výpověď z magické krajiny - nenech si ji vzít - nikým ...

19.07.2006 11:42:00 | Pablitofracek

nevím nějak mě to nechytlo:(

16.07.2006 21:11:00 | Monass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí