Cože?Láska?

Cože?Láska?

Anotace: ...............

Sbírka: My favorite

Bylo mi zakázáno milovat!
Jsem citově příliš závislý..na tobě
na tvých slovech,něžné vůni
a co z toho mám....?

Ten kluk - podřezal si žíly,
abysme ho litovali.
Andělům by zlámali křídla
mě zase naději..

C.D.Payne měl pravdu
a když jsem zapoměl
na okamžik ta vzácná slova,
stalo se přesně to co jsem
nechtěl..

Kolikrát se člověk obětuje
než mu bude skutečně odňata
levá ruka?

A naděje?
Prej zbejvá ti poslední...
ty mi jí nedáváš
víc snad jen nadáváš

Tak tady to máš.
Děravé skutky pro lepší příští
Duch z těla odchází
krev z těla ven prýští..

To už tady bylo,ale
jsou jiné věci,které mě
dřív nebo později překvapí.

City a emoce
jimž bylo mi zakázáno,
když povolil jsem stavidla jejich zábran

Básníci pijí víno
jsem na tom podobně
ne však stejně!
Tohle je vyznání
a může mě to navždy ztrapnit.

Ale víc by mě zabilo,kdyby mi tě to mělo ztratit!!!

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 19.07.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásný, hrozně pěkně napsaný, smutný až nádherný

22.07.2006 08:19:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí