_Jsem kreslířkou_

_Jsem kreslířkou_

Anotace: Kez bych nebyla...:'(

Jehlou kreslím detail smrti
do měkkého vosku.
Děti i stromy - všichni jsou v mé moci,
když já jsem kreslířkou.

Jehlou kreslím dva fragmenty lásky
-zklamání a smutek-
na kůži, mezi ty dvě vrásky,
co mám od pláče.

Kreslím krví z ranek,
které jsem si vyřezala jehlou.
Necítím však bolest,
ne, jen tu psychickou...
Autor mistake, 22.07.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen vytrvej a bude to dobrý.

23.07.2006 00:39:00 | weitinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí