U konce

U konce

Anotace: nevyhnutelný konec se blíží...

Život je předpokoj smrti,
tak krutý a nemilosrdný.
Život je bolest a klam
a já už nevím jak dál.

Žít či přežívat,
co z toho, vážení?
Všichni se přeci nakonec sejdeme
a já už nevím jak dál.

Srdce svírá se mi víc a víc,
myšlenky se v dáli ztrácejí.
Budoucnost temná
a já už nevím jak dál.

Nechci se trápit,
nechci být sám.
Možná bych přeci jen ukončit to měl...
protože už nevím jak dál.
Autor the_carrion, 13.08.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasim s jahudkkou;) je fakt povedena, Ty nemas duvod ztracet smysl zivota!

29.09.2007 20:23:00 | Kláárchen...

To teda najdi rychle smysl bytí, chci si tě ještě číst! :-)

13.08.2006 22:05:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí