Vyznání do prázdnot

Vyznání do prázdnot

Anotace: je to zase tady

Sbírka: Vnitřním okem

Ztrácím se a padám,
loučím se a bádám,
topím se a strádám,
ničím se a váhám...

Kapitulace a touha,
čin nebo myšlenka pouhá,
cesta životem dlouhá,
krůček k smrti - ouha...
Autor Seegr, 21.08.2006
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí