Andělé se nevrátí

Andělé se nevrátí

Anotace: .......možná,že vám to v některých částech nebude dávat smysl,ale mě to smysl dává.............

V očích nových vztahů
polibky vám kradu
ve vzpomínkách vrahů
spousta křivých tahů

Jak nečekaní hosti
kostlivci se postí
andělé jen k zlosti
bílý jako kosti

Někdy je to osud
smrt,ta není odsud
na přehlídce ostud
od vzpomínek odstup

Malé bílé kamínky
nesnášíš své vzpomínky
jako teplé pralinky
udusí tě plamínky

Zbytečná je touha
život slupka pouhá
pak už žádné uoha
čas není tvůj slouha

Zdá se ti zlý sen
neboj se jít ven
ze smutku je len
tak čekej přece jen

Už nelíbej anděli
kam se vlastně poděli
nepříjdou už v neděli
lidi by to věděli...
Autor Solitary Angel, 29.08.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tam dost zajímavých výrazů, jen se mi to trochu těžkopádně čte. Moc rýmů a nepluje mi to. No, můj problém :-)

29.08.2006 09:44:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí