Pálivé slzy

Pálivé slzy

Anotace: Naslouchejte a pak rozhodnete ne naopak :o)

Mé oči pláčí a já se ptám proč ty slzy tolik pálí???

Snad pro to, že nic jiného nedokáže tak zřetelně vyjádřit mou bolest, která je schovaná v tvé duši.

první slza stéká po tváři dolů, přes ta ústa, která slibovala lásku a cit a padá na zem.

Roztříštila se jako kapka obyčejné vody.

A přesto je to víc.

Jediná slza a kolik v sobě skrývá žalu, a bezmocnosti.

Není způsob jakým se tohle dá omluvit.

Omluví mě až moje prohra...prohra v mé lásce, až zase ucítím tu hroznou bolest ze ztráty něčeho nebo spíš někoho.

Má bolest se roztříští do prostoru.

Nenávist ztratí hranice a já konečně zjistím jak moc jsem ti ublížil.

Mé oči pláčí a ty slzy pálí protože tě miluji.
Autor JimmiV, 20.01.2005
Přečteno 1622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí