Depresivní

Depresivní

Anotace: Bez komentáře

Zrovna mám špatnou náladu,
a humor u mě je dost pozadu.
Má velké zpoždění
a mně se pomalu zmocňuje zděšení,
že tenhle den za moc nebude stát,
i když se s tím budu rvát.

Chtěla bych si zase hrát,
však nedovolí mi to pláč,
co mám v duši,
však co mi je, to nikdo netuší.

Ani já sama nevím ,
možná to někdy povím,
však definice je to těžká,
můj život je jak trasa na běžkách.

Stopu si musím sama vyšlapat,
potoky slz vyplakat.
Až jich budou velké potoky,
možná se budu smát zase,
třeba to nepotrvá roky,
než smetu tyhle saze.

Ty saze smutku nejsou veselé,
mě se nechce vstávat ani z postele.
A venku prší zas a zas,
to počasí má stejný ráz,
jak má nálada černá,
ta společnice posledních dnů věrná.
Autor Marťafon, 20.09.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí