touha po samotě

touha po samotě

Anotace: tvrdá realita

Sbírka: Víla

Chtěl bych být na pustém ostrově
bez lidí -- v naprosté samotě

Sám se sebou tam na vždy žít
ve věčné samotě pomalu hnít

Užíval bych si ten pocit osamění
tu úlevu života bez opovržení
co na každém kroku na mě hledí.
Autor přema, 20.09.2006
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí