Bez nálady

Bez nálady

Anotace: někdy jsou hold chvíle, kdy nemáme náladu vůbec na nic a nikdo s námi nepohne

Bez nálady

Cítím se tak zvláštně,
bez citů a vášně,
obklopena smutkem,
žádným dobrým skutkem

V očích pálí slzy,
zima přijde brzy,
však zůstávám sama,
jen mě bolí hlava

V práci stále změny,
pomluvy a faleš,
ach ty bídný červe,
krutě se mnou hraješ

Bez nálady je to špatné,
bez smíchu však na nic,
cestování nebaví mě
ani za mák pranic
Autor Andrea de Taverne, 13.10.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí