Vzpomínka na dědu

Vzpomínka na dědu

Anotace: ...

Přestaly tikat hodiny,
tak jako Tvé srdce bít,
oči k nebi vzhlížet,
proč jsi musel odejít.

Odešel jsi příliš brzy,
byl jsi ještě hodně mlád,
u Tvé rakve pláč a slzy,
měl jsem Tě tak velmi rád.
Autor Robert Thomas, 17.10.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslí na Tebe a věří, že vzpomínáš, věř mi ...

17.10.2006 19:57:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí