Život jde dál

Život jde dál

Anotace: www.palik.blog.cz

Život jde dál,
není o co stát
svět je vyprodaný sál
na scéně bude se zas hrát.
Život jde dál,
s pláčem snoubí se smích,
zní v tichu prázdných hal
chutná jak padající sníh.
Život jde dál,
stojím konci tváří v tvář
sny čas už odvál
cestu ukazuje mi jasná zář.
Život jde dál,
vzdaluje se pořád víc
ve vspomínkách černý kal
s sebou nevezmu si nic.
Autor Palikasek, 28.10.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí