bez názvu

bez názvu

Anotace: depresivní poezie

Výkřik ve svitu slunce,
jakoby ani nepatřil do této denní doby,
na obranu své ruce,
stejně nezastaví příval nesmyslné té zloby.

Mastně stéká po kůži,
ještě nebyla tu prve,
žít opravdu nemůžu,
bez pěti litrů krve...
Autor Zmar, 08.02.2005
Přečteno 733x
Tipy 1
Poslední tipující: NINA HAGEN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí