V hrobě z poupat a ledového kvítí

V hrobě z poupat a ledového kvítí

Anotace: www.palik.blog.cz

Usnul jsem v hrobě z poupat,
usnul jsem a nechci se už koukat
na ironickou krásu,
na klubko černých vlasů.
Usnul jsem v hrobě z ledového kvítí,
usnul jsem a světlo mi stále svítí
na cestu kamenitou pláží
na cestu,kde ostatní Tě sráží.
A tak v tomhle hrobě,
skončí všechno co cítil jsem k Tobě.
Autor Palikasek, 12.11.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí