Popel

Popel

Anotace: Jestli sem si někdy myslel že vím jaký to je když je člověk na dně tak to sem se zatraceně mýlil.

Hoří mi srdce
nemám ho v hrudi
držíš ho v ruce
a to mě studí

na něms mi nechala
jizvy a vrásky
amorův šíp si vyrvala
pryč z naší lásky

hoří mi celá duše
a tvoje žhavý slzy
padají tak tiše
a to mě mrzí

nekonečná tma
a v plamenech svět
a vnich tvá postava
ztrácí se zpět
do temnoty

Hoří mi srce
proč stále bije
nevidím slunce
proč stále žije
když je z něho jenom popel...
Autor Midnighter, 18.11.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi. Ty krátké verše přidávají sdělení na údernosti.

18.11.2006 21:33:00 | Zedka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí