Sen

Sen

Anotace: něco mě napadlo ale asi to není tak jak to vidím

Sen
Můj sen je mít milou
tu kterou jsem potkal před chvílí malou
tu kterou jsem viděl a v srdci mi začalo bít
když viděl jsem v jejich očích třpyt
ten pocit nezapomenu již

Chyba má byla to již vím
své srdce pustil jsem z opratí
a nemohu už ho zachytit
tak prosím toho kdo nad námi je
ať mě radši zabije
tahle bolest je krutá
víc jak na skřipci muka

Chci žít tam kde vzduchem láska proudí
tam kde se všichni lidé milují
tam kde nikdo nikoho neztratí
a mi můžem žít v pokoji
s láskou v srdci svém
a s nádherným pocitem
tohle je můj věčný sen!
Autor Dzin2, 21.11.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí