Tápání láskou

Tápání láskou

Anotace: -

Život je zvláštní čas člověka, při kterém se snažíme vyhrát nad všemi starostmi, bolestmi i zápachem shnilého světa. Chceme své dny prožívat smysluplně, bez úzkostí co nám všední dny přináší. Chceme mít ve věcech jasno a vydat se předem vysněným směrem. Možná je to směšné. Člověk jednoho dne potká lásku a i když prožívá krásné i bolestivé chvíle, cítí že jeho život dává smysl. Všechno se snaží naplánovat, dívat se do budoucnosti a vypadá to že už nic nemůže stát spokojenému vztahu v cestě. Dává do toho své srdce a duši. Cíti energii z toho druhého a dává do toho celé své srdce a nejen to, vlastně mnohem víc... Jednoho dne však zjistí, že ten druhý to cítí trochu jinak. Možná jeho životní láska potká jiného člověka, někoho s kým se cítí dobře, má si s ním co říct. A já si říkám, proč! Proč pár chvil s někým jiným může změnit stovky krásných dnů, proč už je všechno jinak. Copak to bylo zbytečné, vždyť jsme si slibovali lásku, milovali jsme se a bylo nám dobře. Proč to má být už jen minulostí. Ne, tak to přece nemůže skončit! Bojím se, chci ty krásné dny vrátit zpět, tak proč to sakra nejde. A tak jen čekám . . .
Autor Tomee, 10.11.2011
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pár chvil,dnů,týdnů s někým proč tak krásné to je?Tomu se říká chemie.Chemie lidského těla však co chce si dělá.Vášeň pocit lásky pak zmizí nechá na srdci vrásky..přijdou opět nové lásky pohladí a zmizí vrásky..uvidíš!Ale napsané moc hezky..

11.11.2011 08:47:14 | Liška76

Protože nemůžeme člověka nutit aby nás miloval... zkus nečekat, možná to přijde. Někdy je hodně těžké zkusit neplánovat, ale zkus to.

10.11.2011 22:26:33 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí