Život a Smrt

Život a Smrt

Anotace: Jedno bez druhého mít nemůžete, vždy jen oboje...

Smrt je černá barva, Život bílá,

on zkazí, aby ona zachránila,

on bere, ona klid navrací duši,

ona je jistá, jeho lze jen tušit,

ona je posledním útočištěm,

Smrt je postelí, Život hřištěm,

on marní všechna naše přání,

on ublíží, jdem potom prosit za ní,

ona je milosrdnou branou do nebe,

ona je mou léčbou od tebe,

Život nepřítel, Smrt kamarádkou,

ona je k cíli přímou zkratkou,

ona je to co mě může spasit,

on umí mi jen další hrůzy hlásit,

on mi dal tebe a ona dá mi klid...

O to ji na kolenou spěchám poprosit.

Autor genca, 21.11.2011
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, Back to Blackness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé !! ST

22.11.2011 11:42:37 | Back to Blackness

Skvělé !! ST

22.11.2011 11:42:37 | Back to Blackness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí