Vánoční hlas ticha

Vánoční hlas ticha

Anotace: www.Palik.blog.cz

Vánoční hlas ticha,
co denně ho slýchám
a píše mi na tvář vrásky.
Slýchám ho každý den
je jako půlnoční sen,
však o Vánocích ho slyším víc.
Teď,když slyšet je dětský smích
mně zima nenadělí ani ten sníh,
co víc bych si mohl přád,než třpyt v očích.
A jsou to už osmnácté Vánoce,
co se radost nekoná,
a zapomenu přece,
že dvanáctá už odbila.
Autor Palikasek, 24.12.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí