Slzy

Slzy

Anotace: malé slané ze šestí i zklamání...

Slzy mi po tváři stékají
a dost mi toho připomínají,
Třeba krásné chvíle stebou
nebo naší lásku slepou,
Ale tohle nejsou slzy štestí
nýbrž z mojí bolesti,
Ztratil ses lásko
vrat se mi prosím,
protože tě ve svém srdci nosím
Tak proč ráda tě mám,
sama sebe se ted ptám.
Autor llucinka886, 03.01.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí