Nevíš

Nevíš

Anotace: další muj pokus......

Nevíš nic a přitom vše
hlavně to že láska je nadevše,
tak proč jsi odešel?
a nechal smě tam stát,
Odešel si zajinou
a tu v náručí chtěl si hřát,
Snažím se smát
chce se mi plakat,
Ale vzpomínky na zebe nejdou mi zahnat
chtěla jsem jen šťastná být,
a proto ted bez lásky sama musím být
Srdce své zezlata v sobě nosím,
už mi ho neberte o to vás prosím
jen naposled tě políbit,
a pak odejít!!!
Autor llucinka886, 04.01.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí