Nechtěla jsem.

Nechtěla jsem.

Anotace: Tak se občas stává,že něco nechci a přec se to stane a pak se neví jak z toho,i když jsou na to krásné vzpomínky..

Nechtěla jsem
ubližovat
smát se ti
se zamilovat
zradit početí.

Nechtěla jsem
s tebou spát
-ač jsem spala
jen dotek těla,
ty naučil jsi mě
-mít rád!

Má touha oněmněla.

Chceš zůstat jen kamarád.
Docela se ti to hodí
Mému srdci to zas škodí.
-Usměvavé ráno.
Dobrý den.
Autor Liduška, 05.01.2007
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí