Udusím se!

Udusím se!

Anotace: Udusím se a zbude tu jen tma!

Odvracím se od světla!
Chci se udusit- v mlze
svých vlastních slov
a myšlenek.
Ztrácím půlku svého světa.
Tam někde- v mlze
svých vlastních obav
a neměnek.

Odkud jsi přišel
a co ode mě chceš,
Čase nočních můr?
Kéž bys věděl,
že mě nemůžeš
vystrašit v podobě stvůr.

Kéž bys věděl,
jak na mě.
A konečně
mě zdolal…
Autor Demotivovná Dezorientace, 12.02.2012
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Necelá, Mademoiselle Drea, Martin Málek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokusím se :)

12.02.2012 16:54:50 | Demotivovná Dezorientace

Prosím, už žádné myšlenky na dušení, ale boj - výsledky se dostaví.

12.02.2012 16:01:00 | Martin Málek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí