Nevulgární depresivista

Nevulgární depresivista

Anotace: ...

Nemůžu spát
Mám těžkou hlavu
Nemůžu spát
Jsem jediný v davu
Nejen ve spánku

Iluze
Bude líp - ale ono není
Pořád jsem blesk a hrom
Za slunného počasí
Snad i kroupy

Pořád mě nechtějí
Když už jsou tolikrát zrozeni
Tolikrát mě zabili
Věděli to? Určitě.
Že bych ještě nebyl čistý?

Tolik najednou jich je
A všichni na opačných hranicích země
V níž jsem nikdy nebyl
Mohl bych je následovat
Ale oni se pro mě nevrátí

Chce se mi nadávat
Jak námořníkovi
Ale já jsem smutnej tiše
Ale o to víc
Nevulgární depresivista
Autor Greg Johnson, 16.02.2012
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Metal Lady, chroust17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se mi hodně líbila, až na poslední strofu, bylo to jako by to najednou hrozně rychle skončilo, takové moc rázné, ale jinak moc hezké :)

04.03.2012 18:05:54 | Metal Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí