Nevíš to

Nevíš to

Stála jsem před dveřma
a bála se zaklepat
zazvonit na ten pitomej zvonek
Bála se podívat krutosti do očí
Dívala jsem se na ztichlý dvorek
Jsi pět metrů ode mě
jen přes tři zdi
A já nemůžu
nemůžu pochopit
Tak strašně tě chci...
Kolem mě samota
bílo a ticho
V pantoflích, bez bundy
a ty nevíš to.
Dusím vzlyky do ticha
Proč to tak bolí?
Za kamenný srdce
teď dala bych cokoli.
Jsem ti tak blízko
a přitom jsi pryč
Nechoď! pláču a
snažím se uklidnit.
Jdi domů, maličká
zní mi hlas v hlavě
Proč mi to děláš,
proč zas opouštíš mě?
Nepůjdu. Umřu tu.
Ráno mě najdou
Můžeš si zamrazit
mou prdelku mrtvou
Jsem jenom tvá
slzej mi oči
a já umírám touhou
Skočit.
Proč spíš tak dlouho?
Už musí to zkončit.
Sedám si do sněhu
a zavírám oči
Můj pane, vem si mě,
ať jsi kdo jsi.
Mráz je mi na srdci
a ruce mě zebou
odlétám do dáli
a chci tě vzít s sebou...
Autor LadyElis, 14.03.2012
Přečteno 561x
Tipy 5
Poslední tipující: Loveless, amores peros
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí