Kat

Kat

Anotace: to nejhorší.

Lásko stávej, bude ráno.
Jak jen můžeš spát.
Jméno znám. Znám číslo tvých dat.
Vždyť já, já sem tvůj kat.

Alej stínů z dvou hvězdí.
Pár hvězd, skládám v souhvězdí.
Blízký, úsvit můj náhlí pád.

Úzkost dávno, kámen vpil.
Stínů ptám se bůh, kde byl.
Právě v chvíli, hřích když mě škráb.
Anděl spásy, stářím je sláb.

Svírá dlaň, poraněnou.
Souzená, nám je délka cest.
Vstávej, svítá, vchází tvůj kat.
Autor Vlachy, 04.04.2012
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí