Bílá růže

Bílá růže

Anotace: krásný květ

Každá vteřina byla nádherná. Každá chvíle jen jediná.
Přes den jí nikdy skoro neviděl. Každé dvojci záviděl.
Nikdy jí nemohl políbit pod modrou oblohou.
Nikdy nepomyslel na druhou. Než na svou jedinou, lásku nebeskou.
Však jedné chvíle se mu zhroutil svět. Když , chtěl být sní .
Nevěděl co zamýšlí. Jeho srdce radilo, že děla dobrou věc.
Však hlava pravila, připrav se nakonec.

Poslech srdce své. Bílé růže nesl jí a ty na zem padají.
Ztěžklé tělo, srdce tlačí. Jeho tělo , jako kámen, na zem padá.
I když ho má pořád rada, však jeho má mnohem rači.
A teď černé tváře u hrobu plačí. Slzy kanou, mrznou v letu.
Bílé růže pějí světu, on již klidu a štěstí nalezl, protože bez své lásky žít nesvedl.
Autor Vlachy, 05.04.2012
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí