neMyslitelno

neMyslitelno

Anotace: --To když jsem se zase jednou zaMyslela a moje nálada ne.--

Tupé závěsy

povlávají ve větru

mých světlušek

na provázku.

 

Odumřelé oči

horníků mozku

se chtějí nadechnout

a vrátit se k životu

 

ale nejde to.

 

To co ztratím

již nenacházím zpět

a když se podívám

vidím jen pět

vlásků.

 

Na mých rukou

se temně střídá

den pochybných

a žalostných eskapád.

 

V čem jsem jiná?

 

V čem jsem lepší?

 

Neumírám

a přesto cítím

nával hormonálních změn.

To je asi tím

že moje nohy nesou mě

do mučidel.

 

A moje mysl němě

temně

duševně

otravně

nedocenitelně

páchne!

Autor Demotivovná Dezorientace, 01.05.2012
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí