žal

žal

Anotace: ...

Je tu znovu!
Ten pocit prázdnoty, té kruté samoty.
Sedím v pokoji co čtyři stěny má a vězení připomíná.
Jsem tu pořád- ve dne v noci.
Prosím! Přijďte mi někdo ku pomoci.
Nevím co dál, necítím nic víc než žal, který mi každý z vás s radostí dal.

Proč si všichni myslí, že jsem ta zlá?
Proč každý ke mně špatná slova má?
Ty slova jsou jako tisíce šípů, co ke mně ze stran letí.
A když přiletí, mé srdce se na kousíčky rozletí.
Autor Michelle.R, 12.05.2012
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Amable seňor Marek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí