Pozér

Pozér

Anotace: ,, chjo nevím"

POZÉR

u dveří s pózou stárnutí v livreji
vrátný v opuštěném hotelu
vybitá okna jediní hosté potkani
duše duchů v pokoji dvacet strašívá
neon se nerozsvěcí a účet je už dávno
vyrovnán

z povlečení, kašmíru děvka dávno
vyčichla ve foyer sklenky neřinčí
živá hudba neladí s meluzínou komínů
plísně tapetám rez roletám

mol sem mol tam na mol se motal v čase
co ani litry vodky nevrátí pádlovat v té
řece proti proudu nejde a šat se rozpadá
jako tvář a zbytek všeho chtělo by se říct
návrat marnotratného syna kdyby kdy
odešel
Autor Markusi, 09.07.2012
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moll sem, dur tam, namol oba :o)

má to atmosféru, jen mi nějak nesedí ten pozér a ta póza stárnutí
a ta jediná čárka
taky bych to teda asi jinak "naporcovala" ale to už by bylo pak úplně moje :o)

04.01.2013 13:26:33 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí