Samota

Samota

Anotace: Nerýmovaný, zoufalý a neusměrněný proud myšlenek...

Už vím, co je to osamělost...
Sama sebe zvu na víno
a se sebou jej piju.

Procházím se po nábřeží, sleduji, jak v spěchu
se potkávají, smějí se..
Jen já jak Krysař stojím
bez pohybu, bez povšimnutí.

A k večeru sedávám na balkoně,
koukám do tmy a povídám
hezké věci sama sobě.

Když mou duši svírá smutek,
sednu sama ke klavíru
a hraju a zpívám,
jak by mě někdo mohl slyšet...

A k večeru stojím u dveří
a čekám, až přijde někdo,
kdokoliv, kdo obětuje pohled či pár slov...

Pak sama sebe uvítám
a zamknu dveře, abych snad
neprchla sama před sebou...
Autor Dragoniana, 09.07.2012
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: F.i.L, Nergal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je krásně lyrická, i když je to formou vyprávění (proč ne). Plná pocitů, očekávání, mně se líbí, takže ST pro čarodějku ;)

10.07.2012 12:44:04 | Nergal

Nergal to vyjádřil přesně. :)

27.07.2012 14:46:20 | Nikolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí