Melancholie

Melancholie

A z cizího rýmu
složila jsem vázu
plnou papíru s verši
a splínu, co mám k ránu.

Bez hlasu do ticha
šepotem déšť mi spílá
s bolestí bez času,
jež hojení bolu mívá.

Bol z melancholie
básnické krize a pojetí
o citech, co bolí
v nevinném objetí.

Objetí není
- není a nebude
objetí.

Ne.
Autor Philosophic Theory, 05.08.2012
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Fungal, Rootness, Samantha Graham
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi to bude fakt melancholický....-)

02.12.2012 20:56:01 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí