jedné

jedné

Anotace: ..

poslední krajíc půlím

zemi díl

a kůrku schovám

pro dny zloby


v nádechu síla

další krok

jen ohořelé tiché hroby


a oči vidí

vědí své

 bolesti přišly zaslouženě

z řad vnitřních srdcí

tužeb     ..     chvění

obraz mé lásky k jedné .

 

ženě

Autor poeta, 09.08.2012
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Linzerka, Noc17, Zamilovaná do nezamilované doby, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí