Trápení

Trápení

Anotace: Tak to někdy bývá...

Když srdce puká
v dva díly od sebe vzdálených,
Když slza padá
do kaluže dalších pruhledných,
kouzelných kuliček.

Smích, který byl znít,
který tak zvučel v místnostech,
utekl do míst, kde máme snít,
uvažovat o hloupostech.

Není nic, jak bývalo,
není ten smích, radost,
ten teplý pocit uvnitř těl,
který k nám ze vzdálených míst zněl.

Strasti zdobí tvou tvář, bolest
a deprese změnili tvou zář
na pár vrásek koulem očí, zlý trest,
jenž povolal život do tvých očí,
zpět nemůžem vzít nic - ten vztek.

Proč, proč, proč - voláš v temných nocích.
Světlo zmizelo a černý společník se kolem točí.
Tma, tma, tma - já znám ji, dobrý příteli.
Ráno, to čisté, bdělé ráno se vším tím zatočí!

Utíkej, honí tě, ta bolest hnisavá,
nakazí každičký díl tvého já.
Rána hluboká do měkké tkáně,
svět nadává té krásně panně.

Au, proč život tolik bolí?
Přece nás to všechno jednou skolí!!
Autor lullaby, 16.08.2012
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikolka, Samanta, Adellide
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, jak se umíš vypsat z trápení, navíc to všechno i zveršovat. Jen pozor na drobné chybičky v textu. Zkus to opravit ať to nezkazí dojem z celé básně ;-) ...

16.08.2012 21:41:05 | Adellide

Děkuju :)

17.08.2012 12:30:39 | lullaby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí