Nedívej se pravdě na prsa

Nedívej se pravdě na prsa

Anotace: ...

Otevřu svou tělesnou schránku
vyberu obsah a zase zavírám

v rukou držím srdce
něžně vytahuji trny

krvácí

„To bude dobrý“
šeptám mu
hlasem ode dna

V nevyspalé tváři
vypadávají z koutů slzy
dělají kruhy pod očima

prodírají se strništěm
jako domorodci džunglí
toužící po potravě

svlékám pocity z jejich
upravených oblečků

již dávno nahá pravda
pobíhá kolem

bez erotických představ
chytám ji do náručí
pevně jí držím
nic neříkám

jen se jí dívám do očí
Autor smudlinek, 31.08.2012
Přečteno 633x
Tipy 10
Poslední tipující: Laura, Aťan, Zamilovaná do nezamilované doby, Sarah, srozumeni
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdě by se mělo koukat na nohy (lež je má prý krátké, někdo říkal).

01.09.2012 18:02:57 | Aťan

Líbila se mi. Od toho strniště dolů víc:)

31.08.2012 20:19:16 | kočkopes

četla jsem ji už předtím.. ale vrátila jsem se a nechala ji plynout beze spěchu..a je to mňamka

31.08.2012 17:01:02 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí