Kat

Kat

Anotace: Dívka, která život brala moc vážně, až ji to zabilo..

Každý před něčím uniká,
unikáme před tím samým?
Čas nám tiká,
slyším, jak někdo blízko mě vzlyká.
 
Dívka. Malá, černovlasá,
odstrčená před světem,
chtěl jsem ji pomoct.
Byl jsem ji odstrčen.
 
Bojí se žít,
stereotyp ji ubíjí.
Léčivý nektar nechal bych ji pít,
ať začne ze života se radovat.
 
Vždy odmítá pomoct,
prý zvládne to sama.
Nezvládla. Zapletla se do rukou kata.
Tvůj den nastává. Budeš sťata.
 
Kat tě sebral,
máš to za to, že život tě nebral.
I já ti dávám své poslední sbohem,
za chvíli setkáš se s bohem.
 
Sbohem.. Navždy
Autor Richter Rosenheim, 23.09.2012
Přečteno 395x
Tipy 9
Poslední tipující: maliska, Dominik Plesr, aley, Lucy Susan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý text.

26.11.2012 19:45:49 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí