Prej je fér...

Prej je fér...

Anotace: ...ale né pro mne...

 

Snad byl to jen sen, už poslední den,

nám zbývá.

Říkáš, život jde dál, že duhový sál,

se skrývá.

 

Když s lukem a šípy, chci porážet lípy,

ty svíráš kvér.

Já ze tmy mám strach, ty stavíš mě v šach,

že prej je fér.

 

Kam zmizel náš plán, schovat se v lán,

to mezi námi, teď nespravíš sám.

Život jde dál a duhový sál,

už nehledám.

 

Autor Cizí neštěstí, 24.09.2012
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Rootness, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná.

19.11.2012 22:01:31 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí