úniky říší pláče

úniky říší pláče

Anotace: ....

v náhodném davu osamění

tvář jediná

na chladnou zem se nepodívá

ta do očí jen

a hrdě vzhůru

nevinná



 

snad ke  hvězdám, možná výš

v nedohledno

stranou  zlých hlasů

tichou nocí

nesměle

 



únik vysvobodí

říší pláče pro úsměv si spěchá

co jednou

na pozemském  poli sklidí

bere zpět



 

tu tvář co moudrost zdobí

dobré síly chrání

a vhání

do žil sílu k žití

naději

 

Autor poeta, 29.09.2012
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Jahudkka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí