Spáleniště

Spáleniště

Anotace: ...

Na kraji života

nechala vzpomínka

jen stopy v popelu...

 

Skládám je v příčiny,

uhlí mě řeže do nohou,

skrz temný, těžký dým,

mé oči dohlédnout nemohou,

kde dřímá vykoupení.

 

V hrdle mě dusí

ztracené slzy

minulých příběhů...

 

Nevinnost probouzí

plaché útržky citu,

po kterém toužilo

před sebou samým v skrytu

znavené utrpení.

Autor RyxiraAmyGinger, 30.09.2012
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Rootness, Anjesis, Písnička...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš pěkně.

30.11.2012 15:20:11 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí