Loď do ztracena či zatracení

Loď do ztracena či zatracení

Anotace: Loď do ztracena či zatracení a já na ní....

Jako kapitán na lodi,
plující do ztracena,
nebo zatracení?
Jak mám ksakru vědět,
co jak je,
a co není?

Jako kormidelník na téže lodi,
ptám se,
proč lidí mění názory,
tak ja se jim to hodí?

Jako navigátor plující na té samé bárce,
ptám se,
kdy dojdu odměny
z té vší práce?

Jako námořník upsaný k plavbě na té kocábce,
houpu se sem tam,
jak s krkem v oprátce,
a doufám že přijde zítřek lepší,
jak dnešní ráno,
že se neozve, strhnout propadlo?

ANO
Autor Redingar, 08.10.2012
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: hanele m., maliska, Robin Marnolli, Anjesis, robbiP
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý nápad a líbí se mi rým bárce a oprátce
ale celkově bych to ještě nějak "přičísla".. - hlavně co do plynulosti a rýmů

30.11.2013 16:44:30 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí