Neplakej

Neplakej

Anotace: ..."I okno tiše pláče pro ztracenou naději, že někdy spatří trakače jak z nebe padají"...

 

 

 

 

Plakat se mi chtělo.

 

Sním?

Bdím.

Já vím...

 

...tvé tělo navždy odletělo...

tak jednoduše, tak lehce...

 Sypali ho jako mince z měšce.

 

Slyším v zámku otočit se tvůj klíč...

...bláznivé blouznění...

má touha, mé snění...

Ale ty jsi pryč.

 

 

Proč nechal jsi mě samotnou

tady prát se se světem?

Prosím... duše, staň se hmotnou

a vrať se ke mně, k dětem...

 

I kdyby slané proudy

zmáčely mě po paty,

už nikdy , nikdy

mi mé slunce nepůjdeš v ústrety.

Už nikdy, nikdy víc.

A mně nezbývá nic,

nic,než mít tě v dechu, srdci, paměti...

a dál žít tu sama už jen pro děti.

 

V srdci mám zataženo.

Ale jak ta mračna vyplakat,

když nemám tvé rameno

po němž stesk můj by mohl stékat?

 

Šeptáš...?

Zas blouznění?

 

" Neplakej, lásko má.

jsem ti blíž než sama máš tušení.

Víš?"

 

Sním?

" Bdíš."

 

 

 

 

 

Autor Miriska, 18.10.2012
Přečteno 384x
Tipy 17
Poslední tipující: Bakchus, Radhuza, Eru Alonnar, te.re., padající do neznáma, Ashita Abigor, Krista.F, synanceia, Elisa K., mauvais-ange, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekonečně ztracena,jo?Když se tak prodírám houštinou Tvých děl,nenalézám slov,jimiž počastovat je bych chtěl,pakliže bych směl.....1

22.02.2013 07:58:08 | Bakchus

:-) děkuju

22.02.2013 10:50:37 | Miriska

Touha po milovaném člověku, po jeho rameni, po dechu...Líbezná, tklivá. K.K.

08.11.2012 20:09:36 | kudlankaW

Tak ten konec, ten mě dostal ;) Báseň krásná.

19.10.2012 19:52:59 | Elisa K.

Diky moc. Jsem ted trochu mimo a pisu si jen do supliku basne podle jeho dopisu. Necitim se pak tak nekonecne ztracena.

20.10.2012 10:37:30 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí