Proč?

Proč?

Anotace: každý z nás se jednou sám sebe zeptá...

Proč jest těžké se smát?
Proč z očí padají slzy?
Proč jest těžké se radovat?
Proč vše mě jen mrzí?

Proč nebýt veselý?
Proč necítit ten žal?
Proč mít život holý?
Proč vše zlý pocit svál?

Proč srdce žalem puká?
Proč jsou tu strašná muka?
Proč můj život umírá?
Proč mě hrozný pocit svírá?

Proč v noci klidně nespat?
Proč se nového dne bát?
Proč vše krásné ztratit?
Proč se jen pořád trápit?

Proč na jazyku smutná slova?
Proč zvedat se zas a znova?
Proč smutný život žít?
Proč do výšin neodejít?...
Autor Damir666, 24.10.2012
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neptej se pořád proč a rovnýma nohama do života skoč.

Já vím, lehko se to řekne, když je to někdy těžké. Také znám a sama sebe se tak leckdy ptám.

01.11.2012 23:29:08 | Lucucu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí