Proč?

Proč?

Anotace: Andělé jsou naší nadějí...

Krutá bolest svírá srdce dítěte
dítěte, jež nikdy už otce neuvidí
díky tátovi se vyvinulo z poupěte
je ale nejšťastnější ze všech lidí.

Štěstí mu přinesl život s člověkem
který byl nejlepší a jedinečný
teď dítě prožívá bolest s brekem
však každý život je jednou konečný.

Rány osudu se drsně zařezávají
jako by na kůži zanechávaly rýhy
nevratné se náhle již stávají
tak jako stromu vznikají dýhy.

Jedinou a spásnou nadějí
je věřit andělům stále
a doufat, že se nesetmí
až se jednou zhasne v sále...
Autor kamich, 01.11.2012
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí